Waarom zENTERIEUR

Vlamvertragende gordijnen- en meubelstoffen

Treft u elke denkbare veiligheidsmaatregel voor uw hotel, zorginstelling, bedrijf, kerk? En niet alleen omdat brandweer en verzekeringsmaatschappij dat van u eisen? Dan hebt u hart voor uw patiënten, klanten en medewerkers.

Brandveiligheid

Met de keuze voor vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen en zo nodig vlamvertragende wandbekleding, treft u effectieve, preventieve maatregelen. In geval van brand vertragen ze de vlammen. Dat levert kostbare tijd op en kan dus letterlijk levens redden.

Trevira CS

De brandvertragende gordijnen van zENTERIEUR zijn grotendeels gemaakt van Trevira CS of FR. Deze merknaam staat voor polyester, gemaakt van vlamvertragende garens. Die eigenschap blijft behouden, ook na vele malen wassen. De weefsels zijn duurzaam en krimpen nauwelijks.
Onze zaak in Veenendaal biedt keuze uit een uitgebreid aanbod in brandvertragende gordijnen. Leverbaar in vele prachtige, lichtbestendige kleuren.

Brandklasse Bfl-s1

Met gordijnen van Trevira CS en FR voldoen u aan belangrijke internationale normen op het gebied van brandveiligheid. Een greep: DIN 4102 deel 1/B1; NF P 92503-507/M1, BS 5867, deel 2, Type C, UNI VF 8456/8457/1; EN 1021 deel 1 + 2 en EN 13772 + 13 773 klasse 1.

In onderstaande film ziet u de absolute noodzaak van de toepassing van vlamvertragende stoffen in hospitality omgevingen

Wij maken uitsluitend gebruik van gordijn- en meubelstoffen opgebouwd met;

Vanderoord Projects

Vanderoord Projects BV houdt zich breed bezig met projecten en objecten in de zorg- en hospitalitysector. Vanderoord Projects heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en realiseren van duurzame, prettige leefomgevingen, waarin mensen in een positieve gemoedstoestand kunnen verblijven en waarin gemak een prominente plaats inneemt.

Projecten

Laatste Tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contact

Vanderoord Projects BV
Strekel 15
1749 KL Warmenhuizen
T: 06 5123 5997

Routebeschrijving