Hoe werkt zENTERIEUR

Deskundig advies

Onze ervaring leert dat iedere ruimte anders is en er vaak moet worden gezocht naar specifieke oplossingen voor bepaalde situaties. Door onze jarenlange expertise in projectmatige omgevingen kunnen wij u altijd van het juiste advies voorzien als het aankomt op maatwerk.

zENTERIEUR inventariseert vrijblijvend op afspraak uw ruimtes op locatie. Zij brengt een dag later een vrijblijvende offerte uit. zENTERIEUR kan zowel een compleet geconfectioneerd eindproduct leveren incl. montage, als een halffabrikaat ten behoeven behoeve voor verwerking van derden. Na akkoord op de offerte richt zENTERIEUR binnen vier weken uw woonruimtes volledig in met elke gewenste stofcollectie. 

Behoefte aan deskundig advies? Wij komen graag bij u langs. Desgewenst in de avonduren. Bel meteen even +31 6 5123 5997 voor een afspraak.

Vanderoord Projects

Vanderoord Projects BV houdt zich breed bezig met projecten en objecten in de zorg- en hospitalitysector. Vanderoord Projects heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en realiseren van duurzame, prettige leefomgevingen, waarin mensen in een positieve gemoedstoestand kunnen verblijven en waarin gemak een prominente plaats inneemt.

Projecten

Laatste Tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contact

Vanderoord Projects BV
Strekel 15
1749 KL Warmenhuizen
T: 06 5123 5997

Routebeschrijving