Froca

Froca is een marktleidende Spaanse fabrikant van meubelstoffen en decoratieve stoffen, aanwezig in de belangrijkste lokale en internationale markten. FROCA bied elegante en verfijnde stoffen die de trends volgen. 

Vooruitstrevende en vernieuwende textielartikelen in meubelstoffen met een natuurlijke elegantie die bijdragen aan een comfortabele omgeving.

Toon voorbeelden

Stoffering en inrichting

zENTERIEUR brengt onder zijn agentuur drie onderscheidende Europese gordijnstof- en meubelstoffabrikanten op de markt in Nederland voor de projectbranche aangevuld met de Firewall collectie; Delius, Saum & Viebahn en FROCA. Voor meer informatie belt u met Marcel van der Oord, 06 8397 8397.

Vanderoord Projects

Vanderoord Projects BV houdt zich breed bezig met projecten en objecten in de zorg- en hospitalitysector. Vanderoord Projects heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en realiseren van duurzame, prettige leefomgevingen, waarin mensen in een positieve gemoedstoestand kunnen verblijven en waarin gemak een prominente plaats inneemt.

Projecten

Laatste Tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contact

Vanderoord Projects BV
Strekel 15
1749 KL Warmenhuizen
T: 06 5123 5997

Routebeschrijving