Saum & Viebahn

Saum & Viebahn is een internationaal opererende textielfabrikant, gespecialiseerd in hoge kwaliteit meubelstoffen, gordijnstoffen en decoratieve stoffen.

Froca

Froca is een marktleidende Spaanse fabrikant van meubelstoffen en decoratieve stoffen, aanwezig in de belangrijkste lokale en internationale markten. FROCA bied elegante en verfijnde stoffen die de trends volgen. 

Delius

Delius biedt het geschikte stofferingconcept voor elk soort project: vlamvertragende verduisterende gordijnstoffen, inbetweens, vitrages maar ook meubelstoffen in vele verschillende dessins. 

Cesaro

Cesaro biedt de geschikte wandbekleding voor elk soort project: met unieke vlamvertragende eigenschappen.

Gratoparquet

Gratoparquet is een Europees marktleidende Spaanse fabrikant van houtenvloeren, aanwezig in de belangrijkste lokale en internationale markten. 

Vanderoord Projects

Vanderoord Projects BV houdt zich breed bezig met projecten en objecten in de zorg- en hospitalitysector. Vanderoord Projects heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en realiseren van duurzame, prettige leefomgevingen, waarin mensen in een positieve gemoedstoestand kunnen verblijven en waarin gemak een prominente plaats inneemt.

Projecten

Laatste Tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contact

Vanderoord Projects BV
Strekel 15
1749 KL Warmenhuizen
T: 06 5123 5997

Routebeschrijving