Modulaire zorginrichting:

een zorg minder

Klik hier voor voorbeelden

Modulair systeem

Wonen met zorg zal de komende jaren nieuwe wegen inslaan. Kritische gebruikers stellen hogere eisen aan de persoonlijke standaard leefomgevingen en vragen de huisvesters hun kamers en appartementen op een hoger niveau aan te bieden. De toenemende concurrentie van woon-zorgaanbieders bieden steeds meer keuze voor de gebruikers. Om bestaande klanten te houden en toekomstige klanten te kunnen werven, moet u als woon-zorgaanbieder meer kunnen bieden dan alleen de standaard bewoning.

zENTERIEUR kan bij deze vraag naadloos aansluiten. Voordelen als lagere facilitaire kosten bij kamer- of appartementwisselingen en snellere verhuurbaarheid zijn daarin mooi meegenomen en vormen een meerwaarde voor uw organisatie en dragen bij aan een positieve exploitatie, daarbij zijn de laatste noviteiten op het gebied van dementie onderzoek meegenomen in het meubelontwerp. De materialen van zENTERIEUR zijn volledig duurzaam en recyclebaar, u draagt hier ook bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en lagere investeringskosten.

 

Vanderoord Projects

Vanderoord Projects BV houdt zich breed bezig met projecten en objecten in de zorg- en hospitalitysector. Vanderoord Projects heeft zich tot doel gesteld een bijdrage te leveren aan het ontwerpen en realiseren van duurzame, prettige leefomgevingen, waarin mensen in een positieve gemoedstoestand kunnen verblijven en waarin gemak een prominente plaats inneemt.

Projecten

Laatste Tweets

Twitter response: "Could not authenticate you."

Contact

Vanderoord Projects BV
Strekel 15
1749 KL Warmenhuizen
T: 06 5123 5997

Routebeschrijving